EmediateAd
Nanna Says

interior wants

Oprettet d. 10 januar , 2014 - af NLR - Kategori: Inspiration of the day, Interior

Jeg sad og browsede lækker boliginspiration (som så mange andre gange), og til dette formål er Bilka faktisk en overraskende – for mig, jeg har aldrig rigtig brugt deres webshop – god kilde. Se! Jeg fandt alle ovenstående ting, og jeg er faktisk lidt småforelsket allerede. De har nogle utroligt pæne billeder på webshoppen (min egen New York illustration, som I har set før, kan f.eks. også findes i Bilka), virkelig lækkert sengetøj – jeg har tydeligvis noget for fugleprint? Haha, pænt er det i hvert fald. Derudover ville jeg elske at erhverve mig et ægte, sort skind til at komplimentere mit hvide (og tilføje lidt blødt at sidde på i samme omgang). Jeg fandt også den (næsten) helt samme stol, som jeg allerede har én af i forvejen fra Idémøbler. Kunne sagtens forestille mig at have fire stykker omkring et spisebord – årh, så fin en tanke :-) Derudover har de selvfølgelig også en masse lækkert i alt fra skønhedsprodukter til elektronik.

 I was looking for some interior inspiration and these thoughts came to my mind. I already have one of those chairs but wouldn’t it be nice to have a whole set for my dinner table? And then the bedding, pictures and fur are just something that would add greatly to my apartment interior (even though I must admit that there’ll soon be no more room for anything new on my walls). All found in a Danish store called Bilka.

2 kommentarer


 1. Jan 10, 2014
  9:13 pm

  Katrine Guldbæk

  Super lækre inspirations billeder :-) .


  • Jan 10, 2014
   9:47 pm

   NLR

   Tak :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *