EmediateAd
Nanna Says

streetstyle inspiration

Oprettet d. 02 marts , 2013 - af NLR - Kategori: Cravings

Stockholmstreetstyle.com

Der er rigtig mange forårstendenser, jeg kommer til at følge, men disse tre looks er virkelig gode til at vise, hvad jeg kunne komme til at rende rundt i de kommende måneder. Der er både boyfriend jeans, polkaprikker og en hvid blazer. Der er lag på lag og en bomberjakke. Og så er der den rockede stil, og der er leopardprint. Alt sammen noget jeg godt kunne se mig selv i :-) Hvad er jeres must haves til den kommende sæson? Eller vil I bare helst have bare ben og sommer med det samme?!

There are a lot of Spring trends that I’d like to follow but these three looks kinda sum up what I’ll be looking for this upcoming season. There are boyfriend jeans, polka dots and a white blazer. There are all sorts of layers and a bomber jacket. And then there are the rock ‘n roll look and leopard print. What are your musthaves for this upcoming season? :-)

10 kommentarer


 1. Mar 2, 2013
  8:46 pm

  Ida / Fashionlab

  Lækre billeder – De to første ligger også i min inspirationsmappe ;)
  Lige nu er det jeg drømmer aller mest om at iføre mig opsmøgede jeans og boyfriend jeans! Og så glæder jeg mig til et forår og en sommer med striber, denim og statement smykker!


  • Mar 2, 2013
   8:47 pm

   NLR

   Åh, det lyder også lige som noget for mig :-D
   Noget af det jeg savner mest er i hvert fald også jeans med opsmøg!!


 2. Mar 2, 2013
  9:52 pm

  Kristina

  Er helt vild med det første look, dog ejer jeg hverken boyfriend jeans, polkaprikker eller en hvid blazer… Men man har jo altid lov til at drømme :)


  • Mar 2, 2013
   10:40 pm

   NLR

   Haha ja, det er også lidt mit problem. Det eneste jeg har på disse billeder er faktisk en hvid blazer ;-)


 3. Mar 2, 2013
  10:31 pm

  Rikke

  Uh læks! Tak for inspirationen :)


  • Mar 2, 2013
   10:39 pm

   NLR

   Du er velkommen ;-)


 4. Mar 3, 2013
  12:21 pm

  Sisse Lykke

  Jeg er vild med det midterste look – surprise ;-) Jeg tror ikke min stil vil ændre sig meget fra sidste sæson – masser af sort, grå og andre neutrale farver. Vil dog bruge mere strømpebukser og nederdele + lette materialer.

  Savner dig Nannamus!


  • Mar 3, 2013
   1:23 pm

   NLR

   Jeg savner også DIG!
   Min stil vil heller ikke ændre sig som sådan. Har bemærket at jeg er blevet større tilhænger af sort, grå og hvid, men det er nok nærmere min smag end vejret, der har ændret sig lidt ;-)


 5. Mar 3, 2013
  8:38 pm

  Nicoline Berthy

  Jeg er også vild med de tendenser og alle 3 looks er så inspirerende! :)


  • Mar 3, 2013
   11:05 pm

   NLR

   Mmh, det er skønt at kunne få lidt inspiration udefra ;-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *