EmediateAd
Nanna Says

if you ask i’ll answer

Oprettet d. 04 marts , 2013 - af NLR - Kategori: Questions

Så er der svar på jeres spørgsmål:

Hvor er du fra? Jeg er vokset op i en forstad til Aarhus, og her har jeg boet hele mit 20-årige liv.

Højde og vægt: Jeg er 172 cm høj og vejer ca. 55 kg.

Hvilken skole går du på? Det er jo ikke ”som sådan” en skole, men jeg går på Aarhus Medie- og Designskole, som er et halvt års kursus, der forbereder en til de videregående uddannelse indenfor bl.a. design.

Livret: Jeg elsker mad, så jeg har en del forskellige. Det er f.eks. sushi, andesteg, sandwiches og pommes fritter.

Ynglings blogger(e):
Fashion Toast, Hanna Stefansson, Angelica Blick, Modeso, Le Happy, Vanillascented, Røge, Johnnysbird, We Wonder, Vilde Kaniner, Love Aestetics, Passions for Fashion. Bare for at nævne ‘et par stykker’ ;-)

5 ting du ikke kan leve uden (uden de obligatoriske ting som mad og drikke, søvn osv): Dem jeg elsker omkring mig, iskold Coca Cola, muligheden for at sove længe, evnen til at grine og.. mit hår.

Hvad er din ultimative drøm med hensyn til fremtidig arbejde? Altså hvad er drømmescenariet på den front? Drømmescenariet ville være, at jeg kunne få et arbejde indenfor noget mode/styling eller pr-arbejde evt. på et modemagasin eller i et modehus.

Hvad sparer du op til? Flere lækre tasker eller hvad står øverst på ønskelisten? Jeg sparer faktisk ikke op til nogen materielle ting lige i øjeblikket – hvor kedeligt det ellers måtte lyde. I øjeblikket tænker jeg meget på min fremtid og sørger for at spare op til den. Hvad den så end måtte bringe.

Føler du dig tvunget til at følge bestemte tendenser og købe ting du ellers ikke ville have købt, hvis du ikke havde en blog? Nej. Jeg føler mig bestemt ikke tvunget. Jeg er da klar over, at jeg nok ikke havde købt mange af de ting, som jeg ejer, hvis jeg ikke havde en blog, men det er simpelthen, fordi jeg gennem min blog har fået øjnene op for nogle ting, som jeg ellers ikke havde set. Bloggen har været med til at holde mig opdateret og inspireret. Havde bestemt ikke brugt færre penge, hvis jeg ikke havde en blog.. Havde blot brugt dem på noget andet.

Hvad er folks reaktion på, du har en blog? Det er nok meget blandet. Mine nærmeste veninder er alle klar over, at jeg har en blog, og de har da udelukkende været positive. Har ikke ligefrem oplevet noget negativ feedback, men der er bare mange, som ikke helt forstår den verden. Det skal de selvfølgelig også have lov til! Det mærkeligste er dog, når jeg nogen gange vil fortælle mine venner noget, jeg har oplevet eller købt, og de så svarer ”ja, det læste jeg godt på din blog”! Åh altså :-)

Yndlings parfume? Og går du med parfume til hverdag? Jeg har jo næsten lige erhvervet mig ’Fresh Laundry’ fra CLEAN, og den er favoritten lige i øjeblikket. Den går jeg med til hverdag, da den har en meget naturlig og let duft. Hvorimod nogle af mine tungere dufte såsom ’Kate’ af Kate Moss og ’Intense’ af Hugo Boss (haha, det rimede) kun bliver luftet, når jeg er ude om aftenen.

Er du glad for at holde sabbatår? Og hvad skal du efter sommerferien? Lige nu føles det ikke så meget som sabbatår, da jeg jo går nede på Designskolen, men det er bestemt dejligt med et afbræk fra matematik og fysik, som man absolut skulle døje med i gymnasiet. Efter sommerferien har jeg faktisk søgt ind på to videregående uddannelser. Tror gerne jeg vil holde detaljerne for mig selv, indtil jeg selv ved mere.

Jeg tænkte på hvordan du har fået “Follow with bloglovin” widget ind i dine indlæg? Det er faktisk som sådan ikke en widget. Jeg har bare designet et billede i redigeringsprogrammet PhotoFiltre, som jeg sætter manuelt ind i hvert indlæg, hvor jeg linker til Bloglovin’. Der er helt sikkert en nemmere måde, men dette er min!

Sætter du altid selv dit hår? Det er nemlig rigtig pænt sat og det ser meeeeeeeeget svært ud! Tusind tak! Ja, jeg sætter altid selv mit hår, og det er egentlig overhovedet ikke svært. I må da lige skrive, hvis der er nogle specielle frisurer, som I gerne vil se, hvordan jeg sætter, og så kan jeg evt. lave en tutorial?

Det var spørgsmål og svar for denne omgang. Håber I syntes, det var nogenlunde spændende at læse med ;-) Har lavet de sidste mange af mine spørgerunder i video, så nu syntes jeg, at jeg ville skrive dem ned på tekst (hvilket en sød læser faktisk også foreslog!). Nu vil jeg vente tilbage til min perspektivtegning fra skolen (snork!) ;-)
Go’ mandag derude<3

10 kommentarer


 1. Mar 4, 2013
  9:39 pm

  Rikke

  Åh virkelig fin måde at svare på. Elsker din opsætning, så det ikke bare blev tekst tekst tekst.
  Kram herfra!


  • Mar 4, 2013
   10:23 pm

   NLR

   Hvor er du sød :-) Mange tak! Synes faktisk også det blev ganske ok, da jeg til at starte med faktisk var ret skeptisk overfor al den tekst.


 2. Mar 5, 2013
  2:48 pm

  Julie

  Dejlige svar! Jeg er vild med at læse facts (-:


  • Mar 5, 2013
   4:59 pm

   NLR

   Er jeg glad for du synes :-)


 3. Mar 6, 2013
  1:19 am

  Cecilia

  Hej Nanna,

  Hyggeligt at lære dig lidt bedre at kende :)

  Kan du fortælle mig hvor de trekantede øreringe kommer fra? Du har dem på på det billede til højre for billedet med den blå hat i toppen af dette indslag.

  Pft,

  Cecilia


  • Mar 6, 2013
   8:45 am

   NLR

   Hej Cecilia :-) Tak for venlig kommentar. Øreringene er fra Erbs & Bjerke, og jeg er ikke sikker på, om de stadig kan fås?! Du må have en god jagt!!


 4. Mar 6, 2013
  4:56 pm

  Kristina

  Det lyder altså spændende med den der skole :) Når jeg er færdig med min uddannelse om 1,5 år kunne jeg nok godt finde på at tage et forløb der også :) Elsker at værre kreativ og tegne og sådan :) Men tænkte på om vi må se nogle af de ting du laver på forløbet?
  Og ellers dejligt at lære dig bedre at kende :)


  • Mar 6, 2013
   5:36 pm

   NLR

   Jeg kan helt klart anbefale det i hvert fald :-) Det er et super godt kursus!
   God idé. Jeg skal prøve at tage nogle billeder af min portfolie og mixe det hele sammen til jer ;-)


 5. Mar 7, 2013
  10:33 am

  Lise/walkinrunout

  Fedt indlæg Nanna – dejligt at lære dig lidt at kende :-)


  • Mar 7, 2013
   3:26 pm

   NLR

   Tusind tak :-) Er glad for du synes om det!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *