EmediateAd
Nanna Says

16 things to wish for

Oprettet d. 28 februar , 2013 - af NLR - Kategori: Cravings

Her den anden dag sad jeg og lavede en liste over de ting, jeg skulle huske, at jeg ønskede mig. Haha, tal om at være distræt. Egentlig var det mest til mit eget brug, men kom i tanke om, at det måske kunne inspirere jer også?! Ikke alt er lige specielt og moderigtigt, men nu får I altså lige den komplette listen. Mon ikke jeg kommer i tanke om flere ting i løbet af kort tid, men det er i hvert fald sådan min “indkøbsliste” ser ud lige pt. Hvad står mon øverst på jeres indkøbsseddel? :-)

These 16 things are currently on my ‘shopping list’. Some more fashionable than others.

10 kommentarer


 1. Feb 28, 2013
  5:17 pm

  Katrine Guldbæk

  Weekday blusen og T-shirten vil jeg også gerne have fingrene i og bh’erne er simpelthen så fine og feminine :-)


  • Mar 1, 2013
   12:19 am

   NLR

   Jeg er ret så enig :-) Det er bare god basis!


 2. Feb 28, 2013
  5:35 pm

  Lou

  Jeg kunne snildt bruge alt på din liste :)

  Lige nu har jeg vist bukser øverst på listen – måske også en forårs/overgangsjakke. Men må ikke bruge for mange penge lige nu – skal til London i april og det er nu engang sjovest med en masse lommepenge :)

  /Lou


  • Mar 1, 2013
   12:20 am

   NLR

   Åh, snyd altså! Jeg vil også :-)
   Den der overgangsjakke på listen er altså lige i øjet, synes jeg!!


 3. Feb 28, 2013
  6:58 pm

  Louise

  Jeg elsker sailor-looket, så kunne sagtens bruge den sort/hvide trøje!

  http://www.mitlivpaabudget.blogspot.dk


  • Mar 1, 2013
   12:20 am

   NLR

   Hehe, har aldrig tænkt på stribet som ‘sailor’.. Men så må jeg jo også være vild med det? ;-)


 4. Mar 1, 2013
  1:43 pm

  Kristina

  Jeg er helt vild med boyfriend jeansne og skater nederdelen :) Og kender udmærket godt det der med at være distræt og glemme hvad man ønsker sig :) Selv har jeg det sådan at hvis ikke jeg køber, ja så jeg det glemmer altid hvad jeg ønsker mig, så er begyndt at lave et cravings indlæg om fredagen, så kan jeg nemlig huske hvad jeg ønskede mig og hvorfor :) Selv har jeg et par denim shorts jeg er ret så lyn på, og ellers er jeg på udkig efter en fin denim skjorte :) Men igen penge penge penge…


  • Mar 1, 2013
   2:29 pm

   NLR

   Det lyder også som en virkelig god idé :-) Jeg er allerede blevet ret hooked på det i hvert fald!
   Hæhæh, ja det er desværre oftest manglen på penge, der stopper én.. Ellers kunne man jo hurtigt lave mange mange lister.


 5. Mar 5, 2013
  12:03 am

  Camilla - Scent of Fashion

  Alt for skønne ting! Det kan altså godt være hårdt at læse blogs, når man har givet sig selv et shoppeforbud, haha :D


  • Mar 5, 2013
   12:12 am

   NLR

   Haha, tro mig det kender jeg alt til ;-) Havde selv sådan et i sidste måned!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *