EmediateAd
Nanna Says

how to style my: dream bag

Oprettet d. 13 september , 2012 - af NLR - Kategori: Inspiration

Som så mange andre kvinder går jeg og drømmer om en it-taske, som vil være min for evigt. Min store kærlighed er så faldet på en chokolade brun Mulberry Alexa, og sad derfor og legede lidt med, hvordan jeg evt. ville style den, hvis (NÅR!) den en dag blev min. Og det var jo egentlig ikke så svært, for næsten alt går jo til så smuk en taske :-) Hvad synes I? Hvad er jeres drømmetaske? Og hvordan ville I style den?

As any other woman I dream of an it-bag that’ll be mine forever. My love has fallen on a chocolate brown Mulberry Alexa and therefore I started to imagine how I would style it. Not that difficult with a bag that goes beautifully with everything, huh :-) What do you think? What’s your dream bag and how would you style it?

8 kommentarer


 1. Sep 13, 2012
  9:34 pm

  Anne-Sofie

  Ved du hvor de tofarvede bukser er fra? De er super fine :)


  • Sep 13, 2012
   9:44 pm

   NLR

   Ja, de er fra Cheap Monday! Og jeg er HELT enig :-D


 2. Sep 14, 2012
  9:02 am

  Carina Trinhammer

  Det er så god en ide at sammensætte outfits med drømmetasken. Det gør jeg ofte!!! ;) så kan man rigtig se hvor fint den ville passe til alt tøj!


  • Sep 14, 2012
   12:01 pm

   NLR

   Ja lige præcis :-) En god men farlig idé! Hehe


 3. Sep 14, 2012
  1:56 pm

  Mette

  Er helt vilde med skoene! Må da eje dem alle :-)

  bymettegravesen.blogspot.dk


  • Sep 14, 2012
   4:07 pm

   NLR

   Uh også mig! Har heldigvis allerede 2 ud af 4 par ;-)


 4. Sep 14, 2012
  2:11 pm

  emma

  Uhh det er sørme også en fed taske :)


  • Sep 14, 2012
   4:07 pm

   NLR

   Ja ikk? Jeg er virkelig forelsket :-P

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *