EmediateAd
Nanna Says

Første danske blog!!!!!

Oprettet d. 21 oktober , 2009 - af NLR - Kategori: På Dansk, Personal Blogging, This is me
Okay, pfffw, så lad os prøve det her! IKKE at jeg har tænkt mig at skrive udelukkende på dansk fra nu af – bare rolig! – dette her kan bare lidt kaldes for mit “private” rum, hvor jeg skriver tanker og følelser ned.. Prøvede det med en tidligere blog på engelsk – og kan ikke forsikre, at der ikke kommer flere af dem – men når man virkelig skal uddybe noget helt dybt inde fra, så føler jeg, at dansk er måden at gøre det på! Så her kommer der lidt privat blog…

I denne her uge har vi AT på gymnasiet (jeg befinder mig i 2.g!), og for jer der ikke lige forstår, hvad den går ud på, så er det en masse tværfaglige fag man blander sammen i en ordentlig rodebunke, og sætter en overskrift på; i vores tilfælde er overskriften det meget aktuelle emne Klima.. På nogle punkter kan jeg godt se, at AT er slemt!! Men på andre måder er det sgu i bund og grund fint nok.. Vi har jo en hel uge til det, så gruppearbejdet udmunder hurtigt i noget ganske hyggeligt – SAMTIDIG med lektierne selvfølgelig! ;) Så derfor kan jeg hurtigt benytte mig af, at undskylde for de manglende blogs. Jeg er en travl pige.

Når vi snakker om at have mange ting på hjerne – men også hjerte! – for tiden, så er der også, tja, “tensions in the air” som man så fint siger det. Men det ligger, desværre, på det stadie lige nu, hvor jeg render rundt og tænker “er det gengældt?”, “er det nu det rigtige?”, “hvad er det helt præcist jeg føler?”… Og det er nok meget normalt, men har før i tiden vist sig – for mig – at være et meget svært stadie at overvinde! Jeg ender med at ligge og dvælle i min egen usikkerhed, indtil jeg/han mister interessen, og den ryger direkte over i venne-stadiet!! Men jeg har i hvert fald mine spirits high – så det hele skal nok flaske sig. Lad mig sige det sådan, jeg kæmper da min egen sag.. Og ikke lader stå til! Dén fejl sker forhåbentlig kun én gang i ens liv.

Så er det forresten onsdag og klokken er lidt over 22.00! Ved godt, at tidviseren ikke passer herinde, men det er jo i og for sig også en smule ligegyldigt. I morgen er det torsdag, og jeg tror snart min gruppe og jeg er klar til at afslutte vores AT-projekt, så vi kan nok gå tidligt hjem.. Eller rettere mig og min veninde kan komme på café!! :) Det er sådan en VIRKELIG hyggelig tradition vi har, hvor vi bare sætter os ned og snakker om ALT i vores liv.. og sågar i verden generelt! Det er virkelig nogle livsbekræftende samtaler vi kan komme ud i. Og det er intet mindre end fantastisk.

På fredag har jeg så 2 fødselsdage på programmet! Den ene klokken 15.30-18.00 med en af mine skønne skønne veninder, og alle hendes andre venner (som jeg slet ikke kender!).. Vi skal bare hygge med kage og varme dyner! Klokken 20.00-01.00 skal jeg så til en fødselsdagsfest med en masse af mine venner, så det bliver nok en del vildere. Det skal der jo også være plads til.

Ellers bliver det en weekend med arbejde og lektier! Hvor spændende det ellers lyder ;)

Hold jer muntre, kære blog-læsere!
xoxo NLR

Translation: This is a personal blog that I’m doing in danish for now on because it’s way easier to write my deepest feelings down in my own language!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *